مراسم گرامیداشت روز ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برگزار شد

تعداد بازدید:۱۴۳
به گزارش روابط عمومی، گرامیداشت روز ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت با حضور ریاست دانشگاه، مشاور ایشان، معاون پژوهش و فناوری و جمعی از اساتید، محققان، پژوهشگران و صنعتگران برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برگزار شد

دکتر بهرام عزیزالله گنجی ریاست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این جلسه با بیان رویکرد دانشگاه که حرکت در مسیر ایده تا بازار است اظهار داشت: برای رسیدن به این هدف برقراری ارتباط تنگاتنگ با صنعت بسیار مهم است که بحمدالله این ارتباط به خوبی شکل گرفت و متخصصین صنعت هم حضور فعال در دانشگاه دارند و امیدواریم با این تعامل سازنده، دانش فنی تبدیل به محصول قابل استفاده در جامعه و صنعت می گردد.
دکتر عزیزالله گنجی به چندین روش و مسیر برای تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت اشاره کرد که عبارت اند از: برگزاری جلسات و کنفرانس های مشترک، مشاوره و قرارداد پژوهشی، پژوهش مشترک، راهنمایی و انجام پایان نامه های دانشگاهی، انتقال موقت دانشگاهیان به صنعت، ایجاد مراکز تحقیقاتی مشترک، ایجاد شرکت‌های زایشی، ایجاد رشته های جدید بر اساس نیاز صنعت و...
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خاکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه باید در حوزه پژوهش، حکمرانی را بر اساس حل مسئله و ویژه سازی به پیش ببرد، اولویت ها را مشخص کنند و به سراغ مهارت های ویژه برود و مسایل را در قالب نشست های اندیشه محور مورد بررسی قرار دهد و نشست های حکمرانی در عمل برگزار نماید، نه فقط در نظر.
سپس دکتر روزبه شفقت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با قدردانی از زحمات همه کارکنان حوزه معاونت پژوهشی و با اشاره کوتاه به اقدامات دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه گفت: از جمله برنامه های این معاونت برنامه ریزی مناسب برای همه ی دانشجویان است تا بعد از فارغ التحصیلی، مهارت های لازم را داشته باشند و با زبان مشترک صنعت و امور پژوهشی آشنا باشند.
دکتر ادبی فیروزجایی مدیر ارتباط دانشگاه با صنعت، برگزاری دوره های کسب و کار، برگزاری دوره های مهارت افزایی با همکاری مدیریت امور شهری استانداری به شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهرها، برگزاری دوره آموزشی برای مدیران و کارشناسان شرکت سایپا و برگزاری رویداد بین المللی راینوکاپ ایران را از جمله اقدامات این مرکز برشمرد و اظهار داشت: در سال 1402، 27 قرارداد پژوهشی امضا شد و تعداد قراردادهای خاتمه یافته را نیز 24 مورد اعلام نمود.
  در ادامه گزارش طرح جهاد علمی توسط مهندس صمد گل محله رئیس مرکز شهید فهمیده منطقه شمال کشور ارائه داده شد و همچنین مهندس حیدری به ارائه گزارشی از مرکز زیست بوم فناوری کسا پرداخت و مراسم تبادل نظر اصحاب صنعت پیرامون ارتباط جامعه وصنعت با دانشگاه و  بیان دیدگاه‌های اعضاء هیات علمی پایان یافت.